Compresoare Knorr-Bremse pentru camioane si autocare

 

compresoare Knorr-BremseAerul comprimat constituie energia de bază pentru toate sistemele pneumatice de frânare, instalaţiile pneumatice de suspensie şi cuplajele vehiculelor utilitare. Componenta principală a alimentării cu aer este compresorul însuşi. De regulă, el este acţionat de motorul vehiculului.

Paleta de compresoare Knorr-Bremse satisface un spectru larg de cerinte în privinta performantelor de transport si de actionare. Gama cuprinde compresoare cu 1 sau 2 cilindri, fixate pe flansa sau pe picior. Optional puteti obtine si compresoare cu sistem de economisire a energieii. Printr-un proces de comprimare, el produce aerul necesar tuturor sistemelor cu aer comprimat.

O alta inovatie a companiei Knorr-Bremse este compresorul cu sistem de cuplaj, care, pe lânga economii semnificative de carburant, reduce si eliminarile de ulei. Pentru vehiculele utilitare usoare, care nu sunt echipate cu instalatii de frâna cu aer comprimat, oferim un electrocompresor în doua trepte, fara ulei, pentru alimentarea unui sistem de suspensie pneumatica sau a unei instalatii de frâna de mâna.