Diagnoza camioane – Setul de scule ABS KNORR-BREMSE

 

Va oferim servicii de inalta calitate si maxim profesionalism in procesul de diagnoza camioane folosind setul de scule Knorr-Bremse pentru frânele cu disc  care conţine toate sculele necesare pentru efectuarea simplă şi sigură a tuturor operaţiunilor de întreţinere şi service la toate seriile de frâne cu disc, chiar şi în cazul unor actualizări ale produselor.

Fiecare set de scule este echipat cu un manual de service ilustrat integral. În plus, cele mai importante două seturi de scule conţin un DVD, menit să ofere asistenţă suplimentară lucrătorilor şi să asigure efectuarea lucrărilor de întreţinere în condiţii de calitate.

ECUtalk- KNORR-BREMSE

 

ECUtalk Diagnostics

ECUtalk este un program de diagnoză electronică pentru sisteme de frânare electronice Knorr-Bremse montate pe remorci. Pe lângă diagnoza sistemului de frânare, programul permite configurarea de diverse funcţii suplimentare ale unităţilor de control de la nivelul remorcilor, permiţând astfel mărirea funcţionalităţii sistemelor. Cu ajutorul programului de diagnoză, utilizatorul poate citi şi şterge memoria de erori, putând efectua şi un test amplu al sistemului. Un test End-of-Line cu desfăşurare automată, urmat de un protocol final, confirmă montarea şi conectarea corectă a modulului de EBS.

Putem sigura urmatoarele reparatii pentru sistemle electronice KNORR BREMSE :

  • Parametrizarea modulatoarelor pentru TRAILER  EBS ES 20…
  • Parametrizarea modulator  pentru TRAILER TEBS G2
  • Verificarea PREDOMINANTEI dintre CAMION si REMORCA este cunoscuta ” Intarzierea capului tractor fata de semiremorca  “
  • Stergerea DEFECTELOR din sistemul ELECTRONIC KNORR BREMSE
  • Verificarea PRESIUNILOR de FRANARE la CAMION si REMORCA 

ATENTIE : la inlocuirea MODULATOARELOR EBS KNORR BREMSE trebuie parcurs  TESTUL ” END of LINE ” – PARAMETRIZAREA MODULATORULUI.

Diagnoza de sistem NEO

NEO System Diagnostics

Diagnoza de sistem NEO constituie o platformă de diagnoză scalabilă, compusă din software şi hardware de diagnoză pentru anumite sisteme şi aplicaţii pentru vehicule utilitare.

Platforma de diagnoză NEO îi oferă utilizatorului trei soluţii de bază – pornind de la citirea memoriei de erori şi mergând până la analiza automatizată a erorilor. Software-ul poate fi utilizat ca aplicaţie bazată pe calculator sau în combinaţie cu un notebook compatibil cu instalaţiile existente în atelier.

Programari SERVICE KNORR-BREMSE:

Receptie service: 0749.102.973 / 0749.102.621 / 0749.102.603 / 0749.102.608