Termeni si conditii

Eurodealer Service SRL, in calitate de proprietar al site-ului www.pneumatix.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 1. Informatii personale
  Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului www.pneumatix.ro
  Eurodealer Service nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.
 2. Drepturile utilizatorului
  Eurodealer Service garanteaza acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Eurodealer Service.
  3. Securitatea datelor personale
  Eurodealer Service garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator: onorarea rezervarilor, informarea despre noutati si ofertele speciale (cu consimtamantul prealabil al clientilor).

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Eurodealer Service pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Eurodealer Service se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Eurodealer Service se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Eurodealer Service se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Eurodealer Service certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Eurodealer Service sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele
dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Eurodealer Service sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Eurodealer Servicesa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere Eurodealer Service sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Eurodealer Service.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
Eurodealer Service garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI PNEUMATIX.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright
  Intregul continut al site-ului www.pneumatix.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Eurodealer Service si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Eurodealer Service a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 1. Mod de lucru
  Prin accesarea site-ului Eurodealer Service folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Eurodealer Service comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Service in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 2. Informatiile introduse de utilizator
  Datele personale ale utilizatorilor sunt confidentiale. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
  Datele trebuie completate cu atentie.
 3. Litigii
  Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus.

In cazul unor eventuale conflicte intre Eurodealer Service si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 1. Dispozitii finale
  Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
  Eurodealer Service isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Eurodealer Service structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
  Eurodealer Service nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute
  pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Eurodealer Service, indiferent de natura acestor legaturi.
  Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Efectuarea precomenzilor

Efectuarea unei precomenzi pe site-ul www.pneumatix.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

In urma precomenzii efectuate pe site email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Comanda este valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat si vi se confirma stocul si pretul reperelor comandate. In cazul unei erori de pret afisate, nu ne angajam la onorarea comenzii.

Informatiile furnizate catre www.pneumatix.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de oferta), conform legilor in vigoare. www.pneumatix.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Toate produsele afisate pe acest site pot fi comandate doar de catre persoane juridice.
Nu comercializam produse catre persoane fizice.

Plata produselor

Plata produselor comandate poate fi facuta cu: ordin de plata in avans , plata la livrare – prin curier sau prin agentii nostri (numai pentru Bucuresti ) sau plata la punct de lucru daca clientul doreste sa ridice piesele auto comandate de la S.C. Eurodealer Service SRL din str. Preciziei, nr. 11, sect.6 , Bucuresti. Pentru produsele care nu se afla in stocul local sau in depozitele regionale este necesar achitarea unui avans in cuantum de 30-100 % din valoarea produselor.

Livrarea produselor

Vânzătorul va expedia produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României. Comenzile acceptate vor fi livrate în mod normal în 24 de ore după confirmarea disponibilităţii produselor de către unul din reprezentanţii www.pneumatix.ro, în funcție de locul de depozitare a produselor.

Livrarea in tara se efectueaza gratuit DOAR pentru comenzile cu valoare de peste 1000 lei+TVA si cu o greutate mai mica de 10 kg. prin intermediul Fan Courier. Transportul NU este gratuit pentru produsele din categoriile Promotii / Oferte Speciale si nici pentru comenzile a caror valoare este sub 1000 lei+TVA sau care depasesc 10 kg.

Taxele pentru kilometrii suplimentari se vor achita de catre destinatar in orice situatie.

Produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat prin OP.

Programul de livrare al curierilor:

Luni pana Vineri in intervalul orar 9.00 – 17.00, Sambata in intervalul orar 9.00 – 13.30.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.

Sesizarile referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului. Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt nule și nu pot fi luate în considerare.

Produsele comercializate prin intermediul www.pneumatix.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.pneumatix.ro sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de www.pneumatix.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Produsele comercializate de www.pneumatix.ro se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.