Frane cu tambur Knorr-Bremse

Aplicatii

Franele tambur si pârghiile de frana Knorr-Bremse sunt utilizate pe diferite aplicatii de axe ale vehiculelor care au functia frâna de serviciu si de parcare.

Frana tambur Knorr-Bremse
frane cu tambur

Knorr-Bremse dezvolta, produce si comercializeaza pârghii frâna si frâne tambur cu cheie S . Împreuna cu camerele de frâna pneumatice, frânele tambur reprezinta o baza a sistemului de frâna.

Functionarea produsului

În cazul frânelor cu tambur, fortele de frecare sunt produse prin împingerea sabotilor de frâna aflati în interior, prin forta camelor, spre suprafata interioara a tamburilor de frâna. Prin carcasa în mare parte închisa, sabotii de frâna sunt protejati de influentele corozive (apa, saruri, praf) si fata de murdarie (nisip, pietre, noroi) si la cursele pe terenuri grele.

Frâna cu came S

La frâna cu came S, are loc rotirea camelor S prin intermediul regulatorului cu tije si a cilindrului de frâna, în felul acesta intervenind presarea sabotilor cu garnituri de tamburul de frâna.

Regulatorul cu tije

Regulatoarele cu tije automate compenseaza în mod autonom uzura garniturilor de frâna si a tamburului, asigurând un interspatiu constant între acestea.

Avantajele dumneavoastra
  • Robustete si fiabilitate
  • Adecvare pentru utilizarea în conditiile cele mai grele, chiar si pe drumuri neasfaltate si în conditii ambiante dure
  • Oferta cuprinzatoare de variante pentru o paleta larga de vehicule si domenii de utilizare
  • Întretinere si reparatie simple si convenabile